Home Vijesti Posebna regulacija prometa u smjeru Siska

Posebna regulacija prometa u smjeru Siska

PODIJELITE

Danas se povodom obilježavanja blagdana Velike Gospe promijenila regulacija prometa prema Vukovini i cestama koje prolaze kroz naselje. Tako će državna cesta D30 bit će zatvorena u vremenu od 10 do 14 sati, a Školska ulica u vremenu od 7 do 19 sati.

Radi zatvaranja cesti, osmišljeni su obilazni pravci. Za vozila koja prometuju iz smjera Velike Gorice prema Sisku obilazak će biti na državnu cestu D31 gdje će se vozila preusmjeravati na autocestu A11 „Zagreb-Sisak“ prema Buševcu odnosno Sisku i na županijsku cestu ŽC 311100 preko naseljima Okuje i Mraclin.

Obilazni pravac za vozila koja prometuju iz smjera Siska prema Velikoj Gorici biti će na ŽC 311600 između naselja Ogulinec i Buševec gdje će se vozila preusmjeravati na autocestu A11 „Zagreb-Sisak“ i preko državne ceste D30 gdje će se vozila preusmjeravati na ŽC 311100 preko naselja Mraclin i Okuje prema Velikoj Gorici.

Javni prijevoz vozit će normalno po redovnoj trasi i voznom redu. Pripremite se i na sporije odvijanje prometa koje će biti regulirano policijom, redarima i privremenom prometnom signalizacijom.