Home Crna Kronika Policija tri puta privodila zbog posjedovanja droge

Policija tri puta privodila zbog posjedovanja droge

PODIJELITE

Velikogorička policija ovaj je tjedan tri puta  zabilježila kazneno djelo posjedovanja droge. Zadnji puta u četvrtak kada je kod 38-godišnjeg muškarca pronašla 0,8 grama amfetamina i jednu cigaretu marihuane. Dan ranije policija je u Zvonimirovoj ulici legitimirala muškarca (37) kod kojeg je pronašla 4,2 grama hašiša, a isti je dan privedena i 42-godišnjakinja kod koje je policija tijekom redovne kontrole prometa u Velikoj Kosnici pronašla kutijicu s 0,6 grama marihuane.

LAŽNE PRIJAVE

Kradljivci su uobičajeno aktivni, ali policija je dobila i dvije lažne prijave krađe. Mladić (23) je prijavio policiji krađu mobitela vrijednog 4.000 kuna. Tvrdio je kako mu je mobitel iz ruke ukrao netko na ulici. Istraživanjem je policija utvrdila da je mladić mobitel dao prijatelju koji ga je trebao prodati, no prijatelj mu nije niti dao novce, niti vratio mobitel te ga je ovaj prijavio za krađu. Osim ove lažne prijave dogodila se još jedna. Naime, 56-godišnjakinja je tvrdila kako joj je netko provalio u kuću i udario ju. Ona se, kako je tvrdila, onesvijestila, a lopov je iz kuće ukrao 24.000 kuna. Policija je, pak, ustanovila kako ju provalnik nije napao, a ostale detalje kaznenog djela još istražuju.

UKRALI NAKIT, DUHAN I BICIKLI

Netko je provalio i u kiosk kod Doma zdravlja, u Ulici Matice Hrvatske, iz kojeg je ukrao cigarete i duhan vrijedne oko 22.000 kuna. No, to nije jedina krađa ovaj tjedan. Iz šupe u Ulici Slavka Kolara netko je ukrao 3.000 kuna vrijedan bicikl. Također, lopovi su iz jednog stana ukrali zlatni nakit i nešto novca, a iz kuće srebrni kovani novac vrijedan 500 kuna.