Home Crna Kronika Policija ga zaustavila u neregistriranom autu: dobrovoljno predao 12,7 grama marihuane i...

Policija ga zaustavila u neregistriranom autu: dobrovoljno predao 12,7 grama marihuane i digitalnu vagu

24-godišnjak je dobio dvije prekršajne prijave jer je dan kasnije ponovno uhvaćen s marihuanom.

PODIJELITE
foto: Ilustracija

Proteklog tjedna u Velikoj Gorici zabilježene su četiri zapljene droge.

U nedjelju, 5. studenog u 23 sata i 20 minuta kod Dječjeg vrtića Ciciban policajci su legitimirali 22-godišnjaka iz Velike Gorice koji je zatečen kako u desnoj ruci drži drobilicu ispunjenu marihuanom. Ista mu je oduzeta, priveden je u Policijsku postaje te mu slijedi optužni prijedlog.

U utorak, 7. studenog u 22 sata u Pucekovićevoj ulici službenici su legitimirali 21-godišnjakinju koja je zatečena s jointom koji joj je oduzet te i njoj slijedi optužni prijedlog.

Dan kasnije u 16 sati i 30 minuta u mjestu Vrbovo Posavsko u općini Orle službenici PP Velika Gorica zaustavili su automobil VW Polo bez registracijskih tablica kojim je upravljao 24-godišnjak iz Velike Gorice. – Kod sebe je imao te je službenicima predao vrećicu ispunjenu s 12,7 grama marihuane te digitalnu vagu za precizno mjerenje. Isti je uhićen i doveden u PP Velika Gorica. Nad njim je provedeno kriminalističko istraživanje te nije utvrđeno da se radi o kaznenom djelu, već samo o prekršaju – ispričao je Niko Kuzmanović iz Policijske postaje Velika Gorica.

Sinoć, nešto iza ponoći isti mladić zatečen je u Vukovini s 0,2 grama marihuane. Slijedi mu još jedan optužni prijedlog.