Home Izdvojeno Polaznice Anine glazbaonice zapjevale najljepše pjesme mjuzikla

Polaznice Anine glazbaonice zapjevale najljepše pjesme mjuzikla

PODIJELITE
Završna izvedba i produkcija za polaznice i polaznike Anine glazbaonice u ponedjeljak je održana na Ranču Kurilovec. Ekipa je to koja se, vođena iskustvom i znanjem goričke glazbenice Ane Lovrenčić, upustila u nesvakidašnji zadatak: pripremiti najljepše scene mjuzikla za djecu.
A mjuzikl nije laka forma! Tu se i pjeva i pleše i glumi, pa su polaznice redovno i marljivo pohađale satove plesa, pjevanja i glume kako bi sve savladale. Rezultat nije izostao, kao ni ogromna posjećenost i pljesak oduševljene publike na Ranču.
“Kakav uspjeh, djeco. Ponosna sam na vas, odradili ste to kao pravi profesionalci! Vidjeli ste što nosi život kazališta i što od nas traži – fokus, spremnost, puno rada, brzo presvlačenje. Izašli ste iz svoje zone ugode i pjevanja pod tušem na scenu pred puno publike i briljirali! A to je naš prvi nastup i čeka nas još mnogo takvih!
Kako naše bočice kažu: “Vjeruj u sebe, pa će i drugi vjerovati u tebe.”, napisala je autorica izvedbe, osnivačica i voditeljica Anine glazbaonice, Ana Lovrenčić, na Facebooku.

 

Od jeseni cure nastavljaju, a kreće i nova grupa, pa ako vas zanima, potražite ih OVDJE i javite im se.
Ana Lovrenčić, glazbenica  je, pjevačica i autorica, voditeljica dramskih radionica za djecu te radionica muzikoterapije za djecu različitih fizičkih i intelektualnih mogućnosti. Završila je četverogodišnji dramski program studija Kubus iz Zagreba kao i druge dramske i izvedbene radionice. Članica je banda Mixedup Mary te dua Ana&Jimmy.
Foto: Renato Glogovčan