Home Crna Kronika Pokrao dva stana na istoj adresi u centru Gorice

Pokrao dva stana na istoj adresi u centru Gorice

PODIJELITE
Foto: Ilustracija

Nepoznati počinitelj u subotu je ordinirao u Ulici Kralja Stjepana Tomaševića. Provalio je u stan 21-godišnjeg vlasnika i ukrao nekoliko desetaka kuna. Do krađe je došlo između 13,30 i 16,30 sati. Policija je naknadno doznala i kako je na istoj adresi provaljeno u još jedan stan u kojem živi ženska osoba. Za razliku od muškarca, pokradena je žena, naime, u stan došla dosta kasnije. Dežurni šef smjene velikogoričke policije Tihomir Salajec ističe kako je u tijeku istraga zbog koje ne smiju davati pojedinosti. Potvrdio je samo kako je nepoznati počinitelj otuđio veću svotu novca.

NEMIRNA SUBOTA

U subotu je bila provala i u kafić Apsolut u Zagrebačkoj ulici gdje je također pokraden novac. Istoga dana, te u nedjelju rano ujutro zabilježeno je i usluživanje alkohola maloljetnim osobama te prekoračenje radnog vremena u kafiću u Šiljakovini.

–  Alkohol je posluživan maloljetnim osobama. Više njih dovedeni su u policiju te su pozvani roditelji da dođu po svoju djecu. Prema vlasnicima kafića podnesen je optužni prijedlog  –  kaže Salajec.

Na krovištu obiteljske kuće u mjestu Lukavec u subotu je izbio požar. Vatra je planula nakon što se zapalila čađa u dimnjaku i požar proširio na drvene grede. Izgorjelo je 10 četvornih metara krova.

Također, u subotu, 22. veljače, došlo je do prometne nesreće ispred velikogoričkog Veleučilišta. Vozilo je udarilo rampu Veleučilišta i pritom je savinulo.