Home Kultura Poetsko-glazbena večer Zlatka Majseca ‘Bića, stvari i pojave’ u Galženici

Poetsko-glazbena večer Zlatka Majseca ‘Bića, stvari i pojave’ u Galženici

PODIJELITE

Knjižnica Galženica za sutra, 10. veljače,  organizira poetsko-glazbenu večer Zlatka Majseca “Bića, stvari i pojave”. Događaj počinje u 19 sati na Trgu Stjepana Radića 5.

Zlatko Majsec (rođen u Zagrebu 1979.) živi u Velikoj Gorici, radi u Zagrebu. Diplomirao je filozofiju i pedagogiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Frontmen je i kantautor u velikogoričkom sastavu Mel Camino za koji je tijekom 8 godina službenog djelovanja napisao i uglazbio četrdesetak pjesama. Sa sastavom je izdao 3 studijska albuma: „Kapadokija“, „Kolumbo svoje duše“ i „Avion bez uzletne piste“.

U sklopu projekta slam poezije s brojnim je koleg(ic)ama pjesnicima imao pedesetak javnih nastupa, većinom u Hrvatskoj, ali i u susjednim zemljama. Očekuje se njegova prva zbirku pjesama koja će se, najvjerojatnije, zvati: „Sve filozofije završavaju u narodnim poslovicama“, kao što je svojevremeno zaključio u jednoj od svojih kavanskih rasprava.

Na sutrašnjoj poetsko-glazbenoj večeri, uz autora će kao gosti sudjelovati Robert Kordić i Luka Rajšić, svirajući na akustičnim gitarama.