Home Izdvojeno Počinje sezona grijanja

Počinje sezona grijanja

PODIJELITE

HEP Toplinarstvo započelo je s uključivanjem grijanja u ogrjevnoj sezoni 2016./2017. za približno 125 000 krajnjih kupaca u Velikoj Gorici, Sisku, Zagrebu, Samoboru, Zaprešiću i Osijeku.

– Grijanje će se prvo uključiti prioritetnim krajnjim kupcima – dječjim vrtićima, školama, domovima zdravlja te domovima za starije i nemoćne osobe, a potom i stambenim/poslovnim zgradama u kojima su završeni svi radovi na unutarnjim instalacijama i koje su spremne za prihvat toplinske energije. Za prebacivanje automatske regulacije grijanja s ljetnog na zimski režim rada u svim toplinskim podstanicama potrebno je približno tri do četiri dana – priopćili su iz HEP Toplinarstva.

Apeliraju na krajnje kupce koji još uvijek provode radove na unutarnjim instalacijama u svojim stambenim i poslovnim prostorima da ih što prije završe, a njihove predstavnike suvlasnika pozivaju da dostave pisanu izjavu o završetku radova i ispravnosti unutarnjih instalacija grijanja, kako bi se u svim zgradama moglo uključiti grijanje.

Sezona grijanja završit će najkasnije 15. svibnja 2017. godine.