Home Izdvojeno Počele prijave za 2. Turopoljski Chill & Grill

Počele prijave za 2. Turopoljski Chill & Grill

Za djecu su osigurane starinske igre i drveni vrtuljak, a za odrasle razgledavanje Etno naselja, degustacija hrane te ponuda pića i dobra zabava za koju će se pobrinuti muški pjevački sastav Šokci i ženski pjevački sastav Bećaruše.

PODIJELITE

Za tri tjedna, točnije 5. svibnja, u Etno naselju Novo Čiče održat će se 2. Turopoljski Chill & Grill. U organizaciju natjecanja upustili su se Gorički klub mladih, KUD ‘Čiče’ iz Novog Čiča i Grad Velika Gorica u suradnji s Turističkom zajednicom Velike Gorice. Na natjecanju može sudjelovati ekipa od najmanje 3, a najviše 8 članova. Natjecanje počinje u 15 sati, no okupljanje ekipa je u 14 sati. Prijave se primaju ovdje.

– Prava suvremeno – tradicionalna poslastica održat će se u Etno naselju Novo Čiče gdje će se ekipe moći natjecati u pripremi najboljeg roštilja! Pravila su jednostavna – ekipe trebaju osigurati svoj roštilj, meso koje će peći, priloge po želji te dekoraciju stola. Organizatori za svaku ekipu imaju pripremljena drva, ugljen, stol, pribor za jelo, bocu vina i mineralne vode te sok za svaku ekipu. Tri najbolje ekipe u roštiljadi odabrat će žiri, a osvojit će i nagrade – poručili su organizatori.

Na 2. Turopoljskom Chill & Grillu moći će se naći svega pomalo – slanog, slatkog i slasnog, baš za sve ukuse. Manifestacija je namijenjena svim uzrastima jer će svi moći pronaći mjesto za sebe. Za djecu su osigurane starinske igre i drveni vrtuljak, a za odrasle razgledavanje Etno naselja, degustacija hrane te ponuda pića i dobra zabava za koju će se pobrinuti muški pjevački sastav Šokci i ženski pjevački sastav Bećaruše.