Home Izdvojeno Prvo u Velikoj Gorici! Podbrežnica dobiva cage ball igralište

Prvo u Velikoj Gorici! Podbrežnica dobiva cage ball igralište

Dimenzije igrališta su 20x10 metara te se radi o prvom takvom igralištu u Velikoj Gorici

PODIJELITE

Osluškujući građane, u Podbrežnici je pokrenuti radovi na izgradnji cage ball igrališta u Zadarskoj ulici. Radove su danas obišli gradonačelnik Krešimir Ačkar, Dubravko Katulić, pročelnik Upravnog odjela za komunalne djelatnosti i promet te Jurica Mihalj, direktor VG Komunalca.

Kako navodi Ačkar, u Podbrežnici je najveći problem za polivalentno igralište bio prostor: “Procjena gradske četvrti je bila da bude na ovom mjestu u obliku cage balla te mnogo znači to što je u blizini dječjeg vrtića. Djeca će ga tako moći koristiti za vrijeme oborina da bi ostali na suhom.”

Dimenzije igrališta su 20×10 metara te se radi o prvom takvom igralištu u Velikoj Gorici. “Mislim da je to nešto što ovaj kvart i grad zaslužuju. Trenutno se čeka isporuka koja će trajati nekoliko tjedana, a radi se o čeličnoj konstrukciji i umjetnoj travi te mantinela, odnosno, ograde oko cage-balla. Investicija je oko 120 tisuća kuna, ali mogla bi biti malo veća jer je bilo sitnih izmjena u skladu sa željama naručitelja.”, govori nam Jurica Mihalj, direktor VG Komunalca te dodaje kako se nada da će radovi biti završeni kroz četiri tjedna.

Osim izgradnje cage-ball igrališta, u Podbrežnici su prošireni kapaciteti parkirnih mjesta u Šibenskoj ulici, a u planu za iste radove su Varaždinska i Osječka ulica.