Home Izdvojeno Plesačice ARRK ‘Gorica’ ostvarile odličan rezultat na državnom kupu

Plesačice ARRK ‘Gorica’ ostvarile odličan rezultat na državnom kupu

PODIJELITE
?

2. Kup Republike Hrvatske održan u Zaprešiću okupio je preko 500 natjecatelja iz svih krajeva Hrvatske. Plesačice Akrobatskog rock’n’roll kluba Gorica ostvarile su odličan rezultat, vratile su se u Veliku Goricu s čak pet medalja. Zlato su osvojile Mustre koje su ovim rezultatom učvrstile svoju poziciju u reprezentaciji Republike Hrvatske u kategoriji juniorska ženska formacija. Zlatom su se okitile i All Starsice u kategoriji mini formaciji 2. U istoj kategoriji članice formacije Super Stars osvojile su srebro, a broncom su se okitile Iskrice u najmlađoj kategoriji mini formacija 3 i članice formacije Unique najjačoj reprezentativnoj kategoriji seniorskih ženskih formacija.

?
?

Nadomak medalje našao se i par Norma Marčec i Stjepan Zetić kojima je ovo ujedno bio i prvi zajednički nastup u kategoriji mlađih juniora 2.

?
?

– Ovi izvrsni rezultati odlična su najava za 1. prvenstvo Zagrebačke županije koje će se održati 7. svibnja u Velikoj Gorici u organizaciji ARRK Gorica, te za prvenstvo Republike Hrvatske koje će se 14. svibnja održati u Slavonskom Brodu. – poručili su iz ARRK ‘Gorica’.