Home Rekreacija Plesačice ARRK Gorica na korak do finala na Svjetskom kupu u Budimpešti

Plesačice ARRK Gorica na korak do finala na Svjetskom kupu u Budimpešti

PODIJELITE
Foto: Akrobatski rock'n'roll klub Gorica

Svjetski kup u akrobatskom rock ‘n’ rollu i istovremeno Europsko prvenstvo juniorskih formacija, održani su 6. i 7. travnja 2024. u Budimpešti, privukavši natjecatelje iz cijelog svijeta u 11 kategorija. Među mnogima, istaknula se seniorska ekipa “Revolution” iz Akrobatskog rock’n’roll kluba Gorica.

Foto: Akrobatski rock’n’roll klub Gorica

Unatoč jakoj konkurenciji, natjecateljice iz ARRK Gorica pokazale su umijeće i predanost na svjetskoj pozornici. Osvojivši osmo mjesto u svojoj kategoriji, bile su na korak do finala. Ovaj uspjeh predstavlja najbolji dosadašnji rezultat formacije Revolution na međunarodnoj razini. Istaknuti talent i predanost su bili ključni za postizanje ovog uspjeha.

Ovaj rezultat ne samo da slavi trenutni uspjeh “Revolutiona”, već nagovještava svijetlu budućnost za akrobatski rock ‘n’ roll u Velikoj Gorici. Mlada ekipa pokazala je strast, predanost i talent na svjetskoj pozornici, jasno pokazujući potencijal za daljnje impresivne uspjehe.

Foto: Akrobatski rock’n’roll klub Gorica

Za sve zainteresirane za treniranje akrobatskog rock’n’rolla, više informacija dostupno je na stranici kluba www.arrk-gorica.hr ili na broju 098/802-932. Treninzi u ARK Gorica održavaju se u OŠ Nikole Hribara pod stručnim vodstvom magistara kineziologije, dugogodišnjih reprezentativaca Akrobatskog rock’n’roll-a, prilagođeni svakom uzrastu posebno.