Home Rekreacija Plesačice Akrobatskog rock’n’roll kluba Gorica državne prvakinje u četiri kategorije

Plesačice Akrobatskog rock’n’roll kluba Gorica državne prvakinje u četiri kategorije

Potvrdile su svoju dominaciju

PODIJELITE
Foto: ARRK Gorica

Protekle subote se u organizaciji Hrvatskog rock’n’roll saveza organiziralo 32. Prvenstvo Republike Hrvatske u akrobatskom rock’n’rollu gdje su se okupili najbolji plesači iz cijele zemlje. Plesačice Akrobatskog rock’n’roll kluba Gorica jedva su dočekale da pokažu svoje plesno umijeće i potvrde svoju dominaciju na nacionalnoj sceni. Pokazale su ga i ostvarile odlične rezultate. ARRK Gorica su se s prvenstva Hrvatske vratili kao državni prvaci u čak četiri kategorije.

Formacija Wednesday je osvojila zlatnu medalju u kategoriji Velikih formacija 2. Formacija Bubblegum je ponovno briljirala na natjecanju zauzevši prvo mjesto u kategoriji Velikih formacija 1. Plesačice iz najstarije formacije Mustre su osvojile zlato u kategoriji Malih formacija 1 dok su se najmlađe plesačice okupljene u formaciji Lollipop također okitile zlatnom medaljom u kategoriji Velikih formacija 3.

Pored zlatnih odličja, klub je postigao značajne rezultate i u drugim kategorijama.

Plesačice formacije Dolls postale su viceprvakinje u kategoriji Malih ženskih juniorskih formacija, a formacija Butterfly je osvojila treće mjesto i brončanu medalju u kategoriji Malih formacija 3. Natjecateljicama formacije Revolution pobjedničko postolje je izmaknulo za koji bod, ali su zauzele fantastično četvrto mjesto u kategoriji Ženskih formacija.

Na natjecanju su nastupili i natjecatelji koji se natječu u kategorijama parova, a dva mlada para također su ostvarila iznimne rezultate u kategorijama s jakom konkurencijom. Leona Hrvačić i David Kovač Savanović uspjeli su se svojim nastupom plasirati u finale gdje su zauzeli sedmo mjesto u kategoriji Mješovitih parova 2. Laura Matijević i Marko Kovač Savanović natjecali su se u kategoriji Mješovitih parova 1 gdje su zauzeli 12. mjesto.