Home FOTO VIJEST FOTO Održan prijem velikogoričkih dobitnika nagrade ‘Ruže Zagrebačke županije’

FOTO Održan prijem velikogoričkih dobitnika nagrade ‘Ruže Zagrebačke županije’

Danas su nagrađena četiri laureata - Siniša Šukunda, predstavnik Hrvatske pošte, Bruno Ceronja, predstavniku restorana Mon Ami, Ivana Belošević, vlasnica obrta Turopoljski štrukli Cipov te Marina Šulentić, vlasnica obrta HoTur

PODIJELITE

U Centru za posjetitelje Turističke zajednice Velike Gorice danas je održan svečani prijem laureata Velike Gorice koji su nedavno primili prestižnu nagradu “Ruža Zagrebačke županije”. Na predstavljanju su sudjelovale direktorica Turističke zajednice Velike Gorice Maja Toth, direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije Ivana Alilović te gradonačelnik Krešimir Ačkar.

Nagradu Ruža Zagrebačke županije dodjeljuje Turistička zajednica Zagrebačke županije, a ona je dodatno priznanje doprinosu u turizmu i vidljivosti našeg kraja. Danas su tako nagrađena četiri laureata – Siniša Šukunda, predstavnik Hrvatske pošte, Bruno Ceronja, predstavniku restorana Mon Ami, Ivana Belošević, vlasnica obrta Turopoljski štrukli Cipov te Marina Šulentić, vlasnica obrta HoTur.

“Vaše su nam djelatnosti, vaš trud i rad, sve to nam je od velike važnosti. Svima vam želim reći hvala za sve što dajete za grad. Veselimo se svim projektima koje činite i koje ćete činiti, uvijek ćemo vam biti podrška. Hvala vam na svemu”, izjavila je pri podjeli direktorica Turističke zajednice Velike Gorice Maja Toth.

Gradonačelnik Krešimir Ačkar istaknuo je važnost ovakvih djelatnosti, ali i prepoznavanje njihovog rada. “Potvrđujete da je Velika Gorica jedan od dva najpoželjnija grada u Hrvatskoj, to nije slučajnost. Ovih godina pišemo najljepše stranice povijesti o identitetu ovog grada, a i vi ste za to zaslužni”, pohvalio je gradonačelnik te istaknuo kako smo postali dom Hrvatske pošte, postat ćemo dom hrvatskog nogometa… “Pokazali ste koliko ste se dobro integrirali u društvenu zajednicu, vi činite mnogi više od toga i uvijek ste aktivni i prisutni”, govori te zahvaljuje Turističkoj zajednici Zagrebačke županije što je prepoznala potencijal Velike Gorice više nego ikada do sada te ističe da će to Gradu biti još bolji poticaj za dalje da budu još bolji.

“Nagradu Ruža Zagrebačke županije bih opisala kao težnju da budemo najbolji. Pokazujete da svi naši pojedinci, obrti, ugostitelji, svi vi koji njegujete tradiciju, stvarate zajedničku priču Zagrebačke županije i Velike Gorice. Ova nagrada je želja da naša destinacija donje mogu dimenziju. Uvijek ćete imati podršku Turističke zajednice Zagrebačke županije”, ističe direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije, Ivana Alilović.

Hrvatska pošta nagradu je osvojila za društveno odgovorno poduzetništvo, restoran Mon Ami za izvrsnu uslugu i inovativnost, Ivana Belošević za promicanje održivog turizma i očuvanje okoliša, a Marina Šulentić je primila nagradu u kategoriji inovativnih proizvoda i usluga.