Home Sport Plesači Vege briljirali na Prvenstvu Republike Hrvatske

Plesači Vege briljirali na Prvenstvu Republike Hrvatske

PODIJELITE
Foto: SPK Vega

U subotu je održano 26. Prvenstvo Republike Hrvatske u akrobatskom rock ‘n’ rollu na kojem su, među 500 natjecatelja, sudjelovali i članovi SPK Vega s dvije formacije i pet plesnih parova.

– Naslove državnih prvaka odnijeli su Mirta Ciprić i Martin Vuglenović u kategoriji Mini, dok su viceprvaci u istoj kategoriji bili njihovi klupski konkurenti Ema Tot i Andrija Fabijančić. Karli Ciprić i Juraju Fabečiću naslov državnih prvaka izmakao je za jednu ocjenu te su se popeli na drugu stepenicu pobjedničkog postolja u kategoriji mlađih juniora 2 – poručuju iz kluba.

Naslov viceprvaka u kategoriji mlađih juniora 1 osvojili su Patricia Posavec i Fran Hrešć. – Pored ovih parova, nastupio je i ”novopečeni” par Mija Crnić i Martin Šekrst koji su završili na 10. Mjestu u kategoriji Mini. Mini formacija 2, ”Swatkice” (Dora Klepić, Leia Tot, Jana Fabečić, Nika Paić Miloš, Tena Beloša Fijan, Sara Pršir, Stella Pršir, Ema Kovačić, Lorena Šagovac,) osvojile su 8. mjesto, dok je Mini formacija 3 ”Vegice” (Lara Ištvanek, Jana Duh, Vita Tot, Sara Črnjak, Magdalena Sekovanić, Kim Dolački) nastup na svojem prvom državnom prvenstvu završila na 9. mjestu – istaknuli su iz kluba.

Vegini parovi ovim nastupom ponovo su u samom vrhu akrobatskog rock ‘n’ rolla i kao klub imaju najviše odličja prema broju parova na 26. Prvenstvu RH.

Foto: SPK Vega