Home Izdvojeno I ove godine u Gorici se održavaju Dani osoba s invaliditetom “Volim...

I ove godine u Gorici se održavaju Dani osoba s invaliditetom “Volim život”

Organizirani su razni događaji – gledanje predstave, izložba, tribina, memorijalni turnir, ali i tradicionalni susret s gradonačelnikom.

PODIJELITE

Povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom Povjerenstvo za osobe s invaliditetom Grada Velike Gorice organizira Dane osoba s invaliditetom “Volim život” koji će trajati od ponedjeljka, 4. do subote, 9. prosinca. U sklopu programa organizirani su razni događaji – gledanje predstave, izložba, tribina, memorijalni turnir, ali i tradicionalni susret s gradonačelnikom.

U ponedjeljak, 4. prosinca organiziran je susret osoba s invaliditetom i gradonačelnika Dražena Barišića. Susret će se održati u 18 sati. Nakon toga, u 18 i 45 u Vijećnici POUVG-a predstavit će se ovogodišnji program te prikazati film “Suncokret” o udruzi osoba s invaliditetom grada Velike Gorice. Nakon toga, u Izložbenom prostoru POUVG-a otvorit će se Izložba fotografija Udruge Suncokret.

Dan poslije u 13 sati u Vijećnici POUVG-a održat će se tribina “Inkluzija – stil života”. Srijeda je rezervirana za zabavu i druženje u Clubu 100 gdje će u 20 sati nastupiti Tamburaški sastav Harmonija.

U izvedbi djece iz Centra za odgoj i obrazovanje Velika Gorica u četvrtak u 18 sati u Dvorani Gorica igrat će predstava “Gradu s ljubavlju“.

U subotu, 9. prosinca od 9 do 14 sati održat će se IV. Memorijal u boćanju osoba s invaliditetom Marijan Dobrinčić. Osobe s invaliditetom ugostit će Sportska dvorana Osnovne škole Nikole Hribara. Za kraj ovogodišnjih Dana u Crkvi Navještenja Blažene Djevice Marije organizirana je sveta misa Dođite k meni svi koji ste izmoreni i opterećeni i ja ću vas odmoriti (Mt 11,28).