Home Izdvojeno Ovaj tjedan organizirane zanimljive aktivnosti u Goričkom klubu mladih

Ovaj tjedan organizirane zanimljive aktivnosti u Goričkom klubu mladih

PODIJELITE

Gorički klub mladih pripremio je zanimljive dnevne aktivnosti u ovom tjednu. Kao što je uobičajeno, danas se održava Chillout večer, a pridružiti se možete od 17 do 22 sata.

Sutra se održava Radionica izrade sapuna na koju će voditi Mirela Ilenić, a traje od 18 do 20 sata. – Prijave nisu potrebne, dođite i naučite više o aromaterapiji i prirodnoj kozmetici – poručuju iz Goričkog kluba mladih.

U srijedu, u istom terminu, održava se Predavanje o Naw-Ruzu. – Slavljenje praznika Naw-Rúz (na perzijskom Novi Dan) ima drevne korijene, sve do predislamskih kultura u Aziji, pa je čak postao svetkovinom za vrijeme Zaratustre. Baha’i-i praznik Naw-Rúz smatraju duhovnom obnovom – kao što se u proljeće zemlja obnavlja, tako je i čovječanstvo pozvano obnoviti svoj život u svrhu službe i blagostanja civilizacije – poručuju organizatori.

S Naw-Rúzom i kulturama koje ga slave upoznat će vas od 18 sati i 30 minuta gospođa Zamira Djumashalieva.

U četvrtak se od 17 do 20 sati održava Večer kartaških igara – belot, poker, bridž, remi. Petak je rezerviran za najaktualnije debatne teme Debatnog kluba koji se okupljaju u 17 sati, a druženje može potrajati do 22 sata.

Sve aktivnosti na drugom katu Galženice su besplatne.