Home Najave Otvorene prijave ekipa za 30. izdanje turnira Kup HVIDR-a

Otvorene prijave ekipa za 30. izdanje turnira Kup HVIDR-a

Osiguran je veliki nagradni fond od 30.000 kuna

PODIJELITE

U organizaciji HVIDR-e Velika Gorica, a pod pokroviteljstvom Grada Velike Gorice, Zagrebačke županije i Zajednice sportskih udruga Grada Velike Gorice organizira se jubilarni 30. malonogometni turnir Kup HVIDR-a. Malonogometni turnir svake godine okuplja brojne ekipe, a ove jubilarne godine se ne očekuje ništa manje od toga.

Ovo je jedna od najdugovječnijih manifestacija u našem gradu, slavimo već velikih 30 godina. Zahvalni smo našim prijateljima koji su u teškim ratnim vremenima sudjelovali još 1992. godine kada je ova priča tek krenula. Ovaj turnir je prepoznatljiv u Turopolju, ali i šire od našeg grada i Županije”, govori nam Slavko Tolić, voditelj za sport velikogoričke HVIDRA-e, te dodaje kako su zahvalni svima koji su u kup uključeni, a posebno građanima koji ih dolaze podržati.

Po svojoj masovnosti, tradiciji, organizaciji i kvaliteti nogometa, od natjecatelja do gledatelja, svih godina do sada su dobivali velike pohvale i s razlogom su među tri najprestižnija prestižna malonogometnih turnira u Hrvatskoj. Imali su kroz povijest i međunarodni karakter jer su nastupale momčadi iz Slovenije i BiH. Neki se možda i sjećaju da je nastupao i Robert Prosinečki te mnogi drugi velikani hrvatskog nogometa.

“Svi uvijek hrle u dvoranu jer se zna da se igra dobar mali nogomet i uvijek je poznato da se ovo uvijek održava početkom godine. Prošle godine smo imali samo seniore i imali smo 40 momčadi, a možemo se pohvaliti da smo rekordno jedne godine imali prijavljeno gotovo 100 ekipa.”, dodaje Tolić.

Prijave za ekipe se mogu izvršiti sve do 28.12. do 19 sati. Ekipe za sudjelovanje trebaju izvršiti uplatu kotizacije od 800 kuna na žiro račun Udruge HVIDR-a Velika Gorica. Za prijavu se može nazvati i na brojeve 0994260505 ili 098821933 radi dogovora. Izvlačenje parova bit će 28.12. u Caffe baru Chill u Pleškoj 27 u 20 sati.

Pozamašan nagradni fond

Za najbolje ekipe i ove je godine osiguran veliki nagradni fond od ukupno 30.000 kuna. Prva nagrada odnosi 15.000 kuna uz pehar i prijelazni pehar, drugoplasirani će dobiti 7000 kuna i pehar, 3. mjesto 3000 kuna i pehar te četvrto 1000 kuna i pehar. Pojedinačno će se također podijeliti nagrade za najboljeg igrača, najboljeg strijelca i vratara.

30. malonogometni turnir Kup HVIDRA održat će se od 29.12. do 8. siječnja 2023. godine.