Home Najave Omiljena “Crvenkapica” stiže na goričke kazališne daske

Omiljena “Crvenkapica” stiže na goričke kazališne daske

Roditelji, bake i djedovi, dovedite mališane u Dvoranu Gorica te pogledajte predstavu temeljenu na kultnoj dječjoj bajci braće Grimm. Karte su u prodaji od danas po cijeni od 25 kuna

PODIJELITE

Ove nedjelje, 17. siječnja u 17:00 h, na goričkim kazališnim daskama gostuje Lutkarska Scena ” Ivana Brlić Mažuranić” sa generacijama omiljenom predstavom Crvenkapica! Upravo je ova predstava dobila nagradu za najbolju režiju na Međunarodnom festivalu kazališta lutaka PIF za 2009. godinu.

Svi znamo priču o Crvenkapici…

Crvenkapica je uz Ivicu i Maricu, Trnoružicu, Pepeljugu i Snjeguljicu, kultna dječja bajka njemačkih književnika, braće Jacoba i Wilhelma Grimma. Priča govori o djevojčici koju je majka poslala u posjet bolesnoj baki upozorivši je da se na putu ne smije zaustavljati, no djevojčica nije poslušala majčin savjet i sprijateljila se sa zločestim vukom, ne sluteći kakve će joj to nevolje donijeti.

Roditelji, bake i djedovi, dovedite mališane u Dvoranu Gorica te pogledajte predstavu temeljenu na kultnoj dječjoj bajci braće Grimm. Karte su u prodaji od danas po cijeni od 25 kuna. Eventualne dodatne informacije vezane uz održavanje predstave možete dobiti na broju 01 6259 800.