Home Gospodarstvo “Okusima” Zagrebačke županije srebro za promo spot!

“Okusima” Zagrebačke županije srebro za promo spot!

PODIJELITE

Turistička zajednica Zagrebačke županije nagrađena je Intermedia-globe Silver nagradom za promotivni spot “A Taste Above” u kategoriji Tourism & Travel Media Awards. Nagrade inače dodjeljuje njemačka organizacija World Media Festivals iz Hamburga, a njima se slavi izvrsnost filma i produkcije na međunarodnoj razini. Ovo je već treća nagrada koja je dodijeljena ovom promotivnom spotu, a iz turističke zajednice poručuju da nagradama tu nije kraj, već – početak.

“Konkurencija u kojoj smo osvojili ovo srebro zlatnog sjaja govori sama za sebe. Promotivni spot “A Taste Above” od samog početka godine obara rekorde na međunarodnim festivalima te se još uvijek nalazi na prvom mjestu za titulu najboljeg svjetskog turističkog filma CIFFT Circuit 2023. Promotivni spot je samo jedan od primjera izvrsnosti za koju vjerujemo da je jedini način za razvoj turističkog gospodarstva u destinaciji, a napose destinaciji poput zagrebačkog prstena bogatog turističkim atrakcijama i sadržajima“, poručila je direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije Ivana Alilović.

Promotivni spot „A Taste Above – Zagreb County“, odnosno hrvatskog naziva „Okusi prije svega“, među ostalim, dobitnik je još i dvije nagrade – za najbolji vinski film, što je proglašen na Zagreb Tour Film Festivalu u konkurenciji 106 filmova, a uvršten je i među TOP 10 turističkih filmova na svijetu u Portugalu na ART&TUR festivalu.Ovo godišnja dodjela nagrada okupila je 156 prijavitelja iz 13 zemalja svijeta