Home Izdvojeno OK Gorici pridružuje se Škola odbojke Gorica

OK Gorici pridružuje se Škola odbojke Gorica

PODIJELITE
FOTO: Ilustracija

Škola odbojke Gorica ovih dana priključit će se Odbojkaškom klubu Gorica te će dalje nastaviti kao jedan klub s ciljem kvalitetnijeg rada s mlađim dobnim kategorijama. Rezultat je to Ugovora o sportskoj suradnji kojeg su klub i škola potpisali prije dvije godine.

-Priključenjem Škole odbojke Gorica našem klubu popunili smo još ono malo praznina u dobnim kategorijama koje su ostale nakon pokretanja rada s mlađim dobnim kategorijama prošle godine. Presretan sam što ćemo sada u sustavne treninge moći uključiti već djecu vrtićke dobi i odbojkaški ih odgajate sve do prelaska u seniore kada će ih se priključivati našoj prvoj ekipi. Kvalitetan rad s djecom temelj je za kvalitetne rezultate prve ekipe.- rekao je predsjednik Odbojkaškog kluba Gorica Ivan Šulc.

Zadovoljna je i predsjednica Škole odbojke Katarina Ćosić. -Drago nam je što nastavljamo s radom pod okriljem Odbojkaškog kluba Gorica koji je u dosadašnjem relativno kratkom vremenu postojanja ostvario značajne sportske uspjehe. Sigurni smo da će se djeca vrlo rado uključivati u takav klub čiji im seniori svakako mogu biti sportski uzori.-OK GORICA

Početkom nove školske godine planira se formiranje tri starosne grupe koje će trenirati u u osnovnim školama Ščitarjevo, Nikole Hribara i Eugena Kumičića. Predškolska grupa za djecu od 5 do 7 godina, mlađi osnovnoškolci od prvog do četvrtog razreda i stariji osnovnoškolci od petog do osmog razreda. Treninge će voditi trenerice Katarina, Una i Dijana, bivše igračice Azene s dugogodišnjim igračkim i trenerskim iskustvom vođenja mlađih dobnih kategorija.

Škola odbojke Gorica mlada je sportska udruga koji se bavi razvojem odbojkaških vještina kod djece osnovnoškolske dobi. Udruga je osnovana 2014. godine te lagano raste iz godine u godinu. Cilj udruge je omogućiti djeci iz Velike Gorice i okolice mogućnost bavljenja odbojkom kao izvannastavne aktivnosti.odbojka3

Odbojkaški klub Gorica od sezone 2015./2016. počeo je rad s mlađim dobnim kategorijama te nastupio na mlađekadetskom, kadetskom i juniorskom regionalnom prvenstvu. Pripajanjem Škole odbojke Gorica, proširila se baza igrača koji su u trenažnom procesu te klub sada pokriva sve mlađe dobne kategorije od 5 do 18 godina i seniorsku ekipu.

Sve informacije o terminima treninga i upisu djece u Odbojkaški klub Gorica možete saznati od trenerice Katarine na broj mobitela 099 303 09 00.