Home Sport Održana redovna izborna sjednica Skupštine HNK Gorica

Održana redovna izborna sjednica Skupštine HNK Gorica

"Jedino se kroz promjenu mentaliteta unutar stožera i momčadi možemo na proljeće vratiti na pozitivan put"

PODIJELITE

Skupština HNK Gorice održala je izbornu sjednicu na kojoj su nazočila i glasala 29 od 37 članova. Izabrana su radna tijela i usvojeni zapisnici te pogledan film o prethodnoj godini, a govora je bilo o prijedlogu financijskog plana za 2023. koji je usvojen.

“Rekli smo da je prošla sezona za HNK Goricu jedna od najuspješnijih sa sportskog aspekta, a ako se baziramo samo na seniore onda je 2022. godina jedna od najneuspješnijih u povijesti Gorice. Možemo tražiti objektivne i subjektivne okolnosti, da smo bili oštećeni, da smo gubili u posljednjim sekundama, ali uzorke loših rezultata ne smijemo tražiti sa strane već sami u sebi. Jedino se kroz promjenu mentaliteta unutar stožera i momčadi možemo na proljeće vratiti na pozitivan put”, rekao je predsjednik Nenad Črnko.

Najveći prihodi u 2023. godini planirani su u području izlaznih transfera kao redovni novčani tijek realiziranih i fakturiranih transfera u 2022. godini, a daljnji transferi će uvelike ovisiti o sportskoj politici Kluba, odnosno uspješnosti momčadi.

Poznavajući dobar dio ljudi koji vode Klub, vjerujem da ne trebamo brinuti za budućnost i uspjeh Gorice. Klub ima potporu Grada i bitno je da Gorica nastavi na tragu dosadašnjih uspješnih rezultata u svim područjima djelovanja”,  – rekao je zamjenik gradonačelnika Velike Gorice Neven Karas.

Novi predsjednički mandat dobio je Nenad Črnko, predsjednik Skupštine Renato Ivanuš, dopredsjednik Skupštine Damir Šimunić i tajnica Kluba Željka Makek. Svi su mandate dobili jednoglasno. Uz dosadašnjih 15 članova Izvršnog odbora, novim članovima potvrđeni Tomislav Prahir i Marko Stepanić.