Home Izdvojeno Odgojiteljica Maja Kunić Trupčević iz Cicibana finalistica za titulu “najbolje tete”

Odgojiteljica Maja Kunić Trupčević iz Cicibana finalistica za titulu “najbolje tete”

Nominirane su odgojiteljice iz cijele Hrvatske, a naša Maja stigla je do finala

PODIJELITE
Foto: Natječaj / Oni su najbolji

Portal missMAMA i Lild pokrenuli su kampanju pod nazivom “Oni su najbolji” kojom žele dati priznanje odgojiteljicama i odgojiteljima. Prijavljeni se ukupno mogu natjecati u tri kategorije, a za sada je odabrano devet finalistica koje se natječu za titulu “najbolje tete”.

Među finalisticama je i odgojiteljica Maja Kunić Trupčević iz Dječjeg vrtića Ciciban, Velika Gorica. Nominirana je u kategoriji Naj pričanje jer je smislila terapeutsku priču o potresu koju je osmislila kao predstavu te ju kao takvu prezentira. Prijavili su je roditelji, a razlog i priču iz kojeg su nominirali upravo nju, možete pronaći na portalu missMAMA OVDJE.

Na OVOM linku možete i glasati za Maju Kunić Trupčević kako bi osvojila ovo posebno priznanje. “Svoju djecu predajemo u njihove sigurne ruke, oni ih čuvaju, igraju se s njima, pričaju im priče i uče ih nove cool stvari. Oni su odgajateljice i odgajatelji u vrtićima čiji je rad neizmjerno važan i svakako zaslužuju da im čestitamo na velikom trudu i nagradimo ih. Uključi se u naš projekt, pomozi nam da odaberemo najbolje od najboljih i dodijelimo im priznanje koje itekako zaslužuju.”, pozivaju organizatori.