Home Najave Odgajateljice Cicibana za dječicu s prirođenom srčanom greškom pripremile predstavu “Ježeva kućica”

Odgajateljice Cicibana za dječicu s prirođenom srčanom greškom pripremile predstavu “Ježeva kućica”

Predstava će se održati ove subote u 11 sati, a kupnjom ulaznice donirate za akciju "Srce na dlanu" za djecu s prirođenom srčanom greškom

PODIJELITE

Dječji vrtić Ciciban se u suradnji s Udrugom Veliko srce malom srcu priključio u akciju za djecu Hrvatske s prirođenom srčanom greškom “Srce na dlanu”. Aktivnost kojom će se priključiti je donatorska predstava “Ježeva kućica”.

Predstavu su pripremile odgojiteljice uz veliki trud i puno ljubavi te podršku cijelog tima i ravnateljica te uz glazbenu pratnju suradnika. Predstava će se održati u Dvorani Gorica POUVG u subotu, 3. prosinca, s početkom u 11.00 sati. Preporučena minimalna vrijednost donacije je 30 kuna.

Veliko srce malom srcu je neprofitna, humanitarna udruga liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama i drugim srčanim bolestima. Osnovana je 1994. godine u Zagrebu, kao takva je jedna od najstarijih u Hrvatskoj.

Osnovni su ciljevi Udruge su:

  • razvijanje svijesti o potrebi ranog utvrđivanja srčanih grešaka
  • potpora njihovom pravodobnom i pravilnom liječenju
  • prikupljanje sredstava za neophodne uređaje, pomagala i lijekove
  • pružanje psihološke pomoći roditeljima djece sa srčanim bolestima i greškama

Udruga je do sada donirala preko 3 milijuna kuna medicinske opreme bolnicama u cijeloj Hrvatskoj, osobito Odjelu pedijatrijske kardiologije KBC-a Rebro.