Home Najave OD SUTRA U KINU: Najpoznatiji mačak i miš, te moćna kapetanica Artemis

OD SUTRA U KINU: Najpoznatiji mačak i miš, te moćna kapetanica Artemis

Ulaznice možete kupiti već danas putem webshopa POU Velika Gorica

PODIJELITE

Od sutra se u gradskom kinu prikazuju nova dva filmska naslova. Riječ je najpoznatijem mačku Tomu i mišu Jerryju, koji se kao i uvijek zakače, te akcijskoj avanturi s Millom Jovovich u ulozi moćne kapetanice Artemis. Podsjećamo kako ulaznice možete kupiti već danas putem webshopa POU Velika Gorica.

Tom i Jerry

animirani, sinkronizirani, trajanje 101′
Režija: Tim Story

Raspored prikazivanja: od četvrtka 25. veljače do srijede 3. ožujka, u 18 sati

Nezaboravni mačak i miš koji su obilježili mnoga djetinjstva, vraćaju se u najvećem metežu na velikom platnu! Jedno od najomiljenijih rivalstava u povijesti ponovno oživljava kad se Jerry useli u najljepši hotel New Yorka uoči “vjenčanja stoljeća”, prisiljavajući očajnog organizatora vjenčanja da hitno zatraži nužne mjere. Chloë Grace Moretz nalazi se u ulozi tek zaposlene Kayle, koja ima zadatak riješiti problem glodavaca u hotelu prije važnog događaja. Kayla za pomoć uzima Toma kako bi zajednički zaustavili nestašnog Jerryja.

Monster Hunter

12; akcija, avantura, trajanje: 99′
Režija: Paul W.S. Anderson
Uloge: Milla Jovovich, Tony Jaa, T.I.

Raspored prikazivanja: od četvrtka 25. veljače do srijede 3. ožujka, u 20 sati

Osim našeg svijeta, postoji i drugi, svijet opasnih i moćnih čudovišta koja smrtonosnom žestinom vladaju svojim teritorijem. Kad neočekivana pješčana oluja prebaci kapetanicu Artemis i njenu jedinicu u novi svijet, vojnike će šokirati otkriće da je neprijateljsko i nepoznato okružje stanište ogromnim i zastrašujućim čudovištima koja su imuna na njihova vatrena oružja. Kreće očajnička borba za opstanak…

Kako to obično biva, iz Pučkog otvorenog učilišta će sutra prijepodne za oba naslova dijeliti po dvije ulaznice, stoga svakako popratite njihovu facebook stranicu i sudjelujte u nagradnoj igri za neki od ova dva naslova.