Home Vijesti Od danas školarci Velike Mlake kreću na nastavu online

Od danas školarci Velike Mlake kreću na nastavu online

Učenici predmetne nastave imat će nastavu u realnom vremenu prema rasporedu, dok će učitelji razredne nastave obavijestiti roditelje o načinu izvođenja nastave na daljinu

PODIJELITE

S današnjim danom svi razredi OŠ Velika Mlaka prelaze na C model, odnosno na online nastavu. Odluka je donesena u dogovoru s liječnicom i predstavnicima Grada.

Tako će učenici predmetne nastave imati nastavu u realnom vremenu prema rasporedu, dok će učitelji razredne nastave obavijestiti roditelje o načinu izvođenja nastave na daljinu. Nažalost, tako ćemo i završiti prvo polugodište.

Podsjećamo kako je došlo do izmjene kalendara školske godine 2020./2021., a koja se odnosi na zimski odmor učenika, koji počinje 24. prosinca 2020. godine i traje do 15. siječnja 2021. godine, nastava počinje 18. siječnja 2021. godine. Više o tome OVDJE.

– Uplatnice za školsku prehranu za prosinac već su poslane. Neki su ih roditelji već platili, njima ćemo umanjiti razliku na uplatnici za idući mjesec. Ostali roditelji mogu sami izračunati iznos koji trebaju uplatiti (produženi boravak: broj nastavnih dana u prosincu pomnožiti s 25 kn; mliječni obrok: broj nastavnih dana u prosincu pomnožiti sa 7,50 kn). Napominjem da je 4. prosinca bio nenastavni dan zbog Dana škole – kazali su na stranicama OS Velika Mlaka.

Roditelji školaraca Velike Mlake, ukoliko imate pitanja i/ili komentar, možete se obratiti ravnateljici OS Velika Mlaka na mail zrinka.sucur@skole.hr.