Home Izdvojeno NOVI SJAJ ULICA Pogledajte kako izgledaju Školska i Kolodvorska!

NOVI SJAJ ULICA Pogledajte kako izgledaju Školska i Kolodvorska!

PODIJELITE

Grad nastavlja s podizanjem komunalne infrastrukture u svojim naseljima, u užem i širem gradskom centru. Gradska delegacija danas je obišla radove na nekoliko prometnica koje su pri završetku. Jedna od važnijih je Školska ulica u samom centru grada, gdje je HEP provodio radove na toplovodu.

Ulica kojom prolaze učenici i roditelji, u kojoj se nalaze škole i tržnica, asfaltirana je u punom profilu i potpuno je obnovljena. Vrijednost radova bila je 75 tisuća kuna, asfaltirano je 100 metara prometnice, pet metara širine.

 

Obnovljena Kolodvorska!

Postavljen je asfalt i u Kolodvorskoj. Izvedena je obnova kolničke konstrukcije ulice u širini sedam metara i dužini 360 metara od Zagrebačke do rotora Ulice Ljudevita Posavskog. Radovi su izvedeni frezanjem postojećeg asfalta od pet centimetara i postavljanjem novog sloja, a novom asfaltu prilagođeni su i postojeći poklopci okana. Vrijednost radova je 370 tisuća kuna.

 

„Ovo su samo neke od prometnica koje smo asfaltirali u zadnja dva mjeseca. Nastavljamo dalje, pred nama je radna jesen i radna zima i dajemo sve od sebe“, poručio je gradonačelnik Krešimir Ačkar.