Home Izdvojeno Novi filmski naslovi u Kinu Gorica

Novi filmski naslovi u Kinu Gorica

PODIJELITE
foto: Ilustracija
– Alan, Zagrepčanin viških korijena može se pohvaliti izuzetno uspješnom karijerom grafičkog dizajnera, ali se baš ne može pohvaliti odnosima sa svojim bivšim djevojkama niti odnosom sa svojim ocem, slikarom i hedonistom Brunom. Iznenadno putovanje na Vis prisilit će Alana i Brunu da kroz niz, što humornih, što dramatičnih situacija, preispitaju svoje odnose, a prije svega navest će Alana da preispita vlastite prioritete – opis je radnje u najnovijoj hrvatskoj komediji ”Comic Sans” koju od danas možete pogledati u Kinu Gorica.

U Filmu Nevia Marasovića glavne uloge pripale su Janku Popoviću Volariću, Zlatku Buriću i Nataši Janjić. Film igra večeras i u nedjelju u 20 sati te 20. ožujka u 20.30 sati.

Od večeras do 20. ožujka u goričkom kinu možete pogledati novi film ”Tomb Raider”. Režiju potpisuje Roar Uthaug, a u glavnim ulogama su Alicia Vikander i Walton Goggins.
– Lara Croft je strastvena, samostalna djevojka i kći ekscentričnog pustolova koji je nestao dok je ona još bila tinejdžerica. Sada, nakon sedam godina, Lara nema nikakav stvaran cilj ili svrhu te odbija preuzeti uzde carstva svojeg oca jednako kao što odbija priznati da je stvarno otišao. Protiveći se očevim posljednjim željama, Lara odlučuje ostaviti sve iza sebe kako bi riješila zagonetku njegova misterioznog nestanka, a svoju potragu započinje istraživanjem posljednje lokacije na kojoj je viđen – najavili su film u POUVG.
”Tomb Raider” prikazivat će se večeras, sutra te 19. i 20. ožujka u 18 sati, a u nedjelju 18. ožujka u 18.30 sati.
Od sutra je na rasporedu još jedan strani akcijski film, ”Stranac”, u kojem glume Jackie Chan, Pierce Brosnan i Charlie Murphy.

– Priča o skromnom londonskom poduzetniku Quanu, koji traži osvetu kada njegova jedina kći biva ubijena u terorističkom činu. U neumornoj potrazi za identitetom ubojice svoje kćeri, Quan je prisiljen na igru mačke i miša s vladinim dužnosnikom, čija bi prošlost mogla voditi do tragova identiteta ubojice – najavili su film u POUVG.

Film je režirao Martin Campbell, a možete ga pogledati sutra, te 19. i 21. ožujka u 20 sati.