Home Izdvojeno NOGOMET Započele pripreme velikogoričkog prvoligaša

NOGOMET Započele pripreme velikogoričkog prvoligaša

Od 16. siječnja u Medulinu, stigao Litavac Golubickas  

PODIJELITE

Prozivkom trenera Sergeja Jakirovića jučer su počele pripreme Gorice. Na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici okupili su se prvotimci i svi oni koji su u najužem krugu momčadi.

Ove pripreme bit će kraće nego inače, trajat će samo 20-ak dana, jer podsjetimo, već prvi vikend u veljači nastavlja se prvenstvena sezona. Na Gradski stadion u nedjelju, 2. veljače stiže Osijek. Ali, prije toga, Jakirovićevi dečki odrađivat će kilometre i kilometre trenažnog dijela priprema.

U planu je odigrati i pet utakmica. Prva je na rasporedu već u subotu u Velikoj Gorici protiv Lokomotive od 13 sati. Za tjedan dana Goričani će otići u toplije krajeve, točnije u istarski gradić Medulin. Tamo bi trebali još sparirati kontra Istre, poljske momčadi Zaglebie, jednog srpskog sastava i još nepoznatog protivnika, a sve sa ciljem da što spremniji dočekaju nastavak borbe za peto mjesto. A, ono donosi povijesni izlazak u Europu.

Goricu bi trebao igrački ojačati reprezentativac Litve, Paulius Golubickas, koji je bio na prozivci. Radi se o članu litavske Sudove, 20-godišnjaku koji je do sada sedam puta oblačio dres reprezentacije Litve. Ali, bit će još dolazaka i odlazaka, to je posve razvidno i sigurno.

Goran Klobučarić