Home Sport NOGOMET: Nogometaši Gorice u četvrtak odlaze na pripreme u Medulin

NOGOMET: Nogometaši Gorice u četvrtak odlaze na pripreme u Medulin

Preko Istre do Europe

PODIJELITE

Prvih tjedan dana priprema nogometaša Gorice je okončano. Odigrali su u tom razdoblju i jednu oglednu utakmicu, remiziravši na domaćem travnjaku protiv Lokomotive, u vrlo dopadljivom i s obzirom na ranu fazu priprema i podosta kvalitetnom susretu. U četvrtak se putuje u toplije krajeve. Točnije u malo istarsko mjesto Medulin. Tamo će Jakirovićevi dečki imati sve raspoloživo za što kvalitetnije odrađivanje trenažnog procesa.

U planu je odigrati i četiri utakmice, a sve sa željom da što spremniji dočekaju nastavak prvenstvene sezone i prvi sraz, onaj protiv Osijeka na Gradskom stadionu u nedjelju, 2. veljače. Gorica će u Medulinu odmjeriti snage protiv srpskog Žarkova, češke momčadi Slavoj Vyšegrad, Istre te još nepoznatog protivnika, ovisno o plasmanu na turniru.

Za sada nema nikakvih novosti u pogledu odlazaka i dolazaka igrača. Vrijedno je spomenuti da novopridošlica, Litavac Golubickas vrijedno radi, a i da je ostavio vrlo dobar dojam kontra Lokomotive i po svemu sudeći doista bi trebao biti vrlo važno pojačanje u proljetnom dijelu natjecanja.

Goran Klobučarić