Home Sport Nina Vuković i Tena Petračić ‘rasturile’ u disciplini na 800 metara

Nina Vuković i Tena Petračić ‘rasturile’ u disciplini na 800 metara

Kao i prethodnog vikenda u potpunosti rezultatski opravdale očekivanja svojim dominantnim nastupima, uz budno oko trenera Franje Gavranovića koji predano radi sa svim polaznicima Atletske škole

PODIJELITE
Foto: Maraton klub Velika Gorica

U subotu, 20. veljače, na zagrebačkom Velesajmu održano je Ekipno dvoransko Prvenstvo Hrvatske, prva liga – treće kolo. Iz Atletske škole Maraton kluba Velika Gorica odličan nastup imale su – juniorka Nina Vuković i kadetkinja Tena Petračić.

Kao i prethodnog vikenda, nastupile su u disciplini 800 m i u potpunosti rezultatski opravdale očekivanja svojim dominantnim nastupima.

Nina Vuković je u ukupnom plasmanu premoćno zauzela prvo mjesto i u trci koja se može prezentirati u udžbenicima, postavila svoj novi osobni rekord u vremenu 2:12,72 . Uz respektabilan rezultat, na konto Kluba upisana su i tri nova osvojena boda u Prvoj atletskoj ligi.

Ništa manje nije bila uspješna i Tena Petračić, koja s vremenom 2:23,36 kod ulaska u cilj zauzima osmu poziciju ali i ona ruši osobni rekord u dvorani i to za 00:03,80.

 

Takvo dostignuće rezultata u atletici se vrednuje kao enorman napredak, pa osim Nini i Teni klupska čestitka je adresirana i na trenera Franju Gavranovića koji predano radi sa svim polaznicima Atletske škole i iz njih uz disciplinu, rad i motivaciju izvlači najbolje rezultate koje mogu postići u svojim uzrasnim kategorijama.

Ukupni rezultati 3. kola Ekipno dvoransko Prvenstvo Hrvatske za seniore/ke dostupni su ovdje.