Home Izdvojeno ‘Nešto za bor, nešto za pod bor’: Dođite na sajam kreativaca u...

‘Nešto za bor, nešto za pod bor’: Dođite na sajam kreativaca u Vukovini

Danas u Vukovini počinje 4. Božićni sajam na kojem će svoje radove prikazati brojni izlagači, a navečer će se održavati blagdanski zabavni program

PODIJELITE
Foto: Vukovina info / Facebook

Program je bogat za petak i subotu, a za organizaciju je zaslužna udruga Vukovina u srcu.

Sajam kreativaca ‘Nešto za bor, nešto za pod bor’ otvara se danas (petak) od 17 sati i traje do 21 sat, a bit će otvoren i u subotu od 9 do 21 sat. Na sajmu će svoje rukotvorine prikazati 27 izlagača među kojima su Osnovna škola Vukovina, Hrvatska čitaonica sela Kuti, Vesna Tafra iz Mraclina, OPG Robić iz Buševca, Udruga Vukovina u srcu, Ivana i Ela iz Gornjeg Podotočja, Hobbylitta iz Pešćenice, Herrmina iz Ključić brda i drugi.

Nakon sajma će se danas održati i priredba za djecu s početkom u 18 sati na kojoj će sudjelovati KUD Čiče, dječji zbor Cvrkutavci, ritmika i suvremeni ples Sunčica, Osnovna škola Vukovina, akrobatski r’n’r klub Vega te Orečić solist harmonika.

U subotu će, uz sajam koji će trajati od 9 do 21 sat, u 18 sati krenuti priredba za odrasle. Nastupat će KUD Čiče i to nova ‘Mame’ selekcija te muški zbor Stari pajdaši.

Ako još niste nabavili blagdanske poklone, trk u Vukovinu, sigurno ćete pronaći nešto za sebe i svoje najdraže. Više o događaju možete pronaći OVDJE.