Home Gospodarstvo Nemojte se iznenaditi ako vam HP pošiljka stigne u subotu, evo i...

Nemojte se iznenaditi ako vam HP pošiljka stigne u subotu, evo i zašto…

Hrvatska pošta uvodi novine kako bi riješila problem pojačanih potreba za dostavama paketa i spriječila kašnjenja

PODIJELITE
Foto: Kronike Velike Gorice/Ilustracija

Hrvatska pošta uvodi neke novine kako bi riješila problem pojačanih potreba za dostavama paketa i spriječila kašnjenja s dostavama paketa i pošiljaka.

Odlučili su uvesti odnosno dostavu paketa i pošiljaka subotom jednom u mjesecu, prema potrebi, a evo gdje će to biti moguće na goričkom području. Inače, ističu kako poštari rade subotom u onim gradovima i mjestima gdje je i kada je pojačan priljev pošiljaka. Otkrili su i kako su djelatnicima radne subote plaćene te kako im je cilj podići razinu usluge jer im je korisnik u fokusu, kako su izvijestili iz RTL vijesti.

– Cilj je podići razinu usluge na još veći nivo od propisanog jer nam je korisnik u fokusu – istaknula je Jo Kempen, direktorica Ureda za korporativne komunikacije HP-a.

Nije rad subotom jedina novina kada se govori o dostavljanju paketa. Hrvatska pošta počela je s testnim radom “paketomata” koji će uvelike olakšati život svim korisnicima, a i dostavljačima. Riječ je o usluzi koja je hit u nekim zemljama, osobito u vrijeme pandemije.