Home Sport Nedeljko Babić brončani na Vatrogasnoj utrci, drugi maratonci postigli osobne rekorde

Nedeljko Babić brončani na Vatrogasnoj utrci, drugi maratonci postigli osobne rekorde

Ponovno uspješan vikend za naše maratonce

PODIJELITE

Članovi Maraton kluba Velika Gorica i ovog su vikenda bili aktivni i uspješni. Po visokim temperaturama su postizali jako dobre rezultate i oborili neke svoje osobne rekorde. U nedjelju je održan 29. Varaždinski polumaraton, Prvenstvo Hrvatske u polumaratonu te Vatrogasna utrka koja je dio Vatrogasne lige.

Na Varaždinskom polumaratonu nastupili su Josip Martinović, Hrvoje Mikulić, Marijan Malčević, Jasna Mikulić i Berislav Devčić. Najbrži je bio Josip Martinović koji je završio na 86. mjestu generalke od 411 finišera, odnosno 75. u muškoj konkurenciji i deseti u kategoriji M40. Osobne rekorde su postigli Mikulići i Malčević.

U Varaždinu je medalju osvojio vatrogasac Nedjeljko Babić. On je nastupio u vatrogasnoj utrci od 4.8 kilometara, koja je dio Vatrogasne lige, i osvojio odlično 25. mjesto među 72 finišera s rezultatom 22.40 minuta. To je Babiću bilo dovoljno za treće mjesto i brončanu medalju u kategoriji M50.

Obitelj Prpa je nastupila na utrci Run of Heart. Ivica Prpa sudjelovao je na utrci od 10.5 kilometara, osvojivši sedmo mjesto među 23 finišera. Severina i Valerija Prpa trčale su 5.1 km, osvojivši 14. i 18. mjesto u ženskoj konkurenciji. U dječjim utrkama još su nastupile Tonka Prpa, Marijana Prpa i Katarina Prpa.