Home Crna Kronika Namjerili se na nekoliko lokala u tržnom centru, ali uhićeni brzom reakcijom...

Namjerili se na nekoliko lokala u tržnom centru, ali uhićeni brzom reakcijom policije

Riječ je muškarcima koji imaju 36 i 19 godina

PODIJELITE

Od vikenda pa sve do kraja tjedna su se dva počinitelja namjerila na nekoliko lokala u Tržnom centru. Tako je tijekom vikenda, sa 17. na 18. veljače, izvršena provala u kiosk za prodaju jaja koji se nalazi u prostoru tržnog centra. Uporabom tjelesne snage je počinitelj obio vrata, ušao u unutrašnjost pa ispremetao stvari, ali ništa nije ukrao.

U istoj večeri je bio izvršen pokušaj provale u kozmetičko frizerski salon u podrumu tržnog centra. Počinitelj nije uspio ući u unutrašnjost trgovine.

Ova djela povezuju se s događajem koji se dogodio prije dvije večeri, a za koji je policija primila dojavu vlasnika jednog od kioska na tržnom centru kojem se upalio sigurnosni alarm. Dao je opis policiji te, kako saznajemo, policijski službenici su brzo reagirali i na području grada uspjeli uočiti počinitelje koje su iste večeri i uhitili.

Završenim kriminalističkim istraživanjem su policijski službenici Policijske uprave zagrebačke objavili kako se radi o 36-godišnjaku i 19-godišnjaku te se terete zbog sumnje da su zajedno počinili pet kaznenih djela „Teška krađa“ od kojih su tri ostala u pokušaju.