Home Crna Kronika Najviše pljački i obiteljskog nasilja, ali i jedna zapljena droge

Najviše pljački i obiteljskog nasilja, ali i jedna zapljena droge

PODIJELITE
Foto: Ilustracija

Velikogorička policija u proteklom je tjednu zbog obiteljskog nasilja na teren izlazila osam puta. U nekoliko slučajeva nasilju je kumovao alkohol. Tako je kod žene (43) iz naselja Orle koja je napala svoje sinove policija izmjerila 3,06 promila alkohola.

U tjednu iza nas aktivni su bili i provalnici. Najviše su harali po obiteljskim kućama, ali policija je zabilježila i provalu u kafić Pastuh u Jagodnom u noći na ponedjeljak. N.K. (29) ukrao je 500 kuna te tablet računalo koje služi kao fiskalna blagajna čime se ukupna šteta popela na 3.000 kuna. Policija je uhitila provalnika i vratila računalo vlasnici M.M. (43).

Krađa 50 kuna u kovanicama iz metalne kasice plijen je nepoznatog provalnika u kuću u Mraclinu, a policija još uvijek istražuje i tko je provalnik koji je 5. ili 6. ožujka provalio u kuću i ukrao televizor, prijemnik za satelitsku televiziju, posteljinu, odjeću, čaše i tanjure.

Kod R.T. (27) iz Zagreba policija je pronašla 14 grama marihuane prilikom legitimacije u Donjoj Lomnici u utorak, 11. ožujka. S prijestupnikom je bio i stanovnik (21) iz Donje Lomnice koji je pušten jer kod njega policija nije pronašla drogu.