Home Izdvojeno Najmlađe goričke plesačice zlatne

Najmlađe goričke plesačice zlatne

PODIJELITE
Foto: ARRK Gorica

Ove subote u sportskoj dvorani Osnovne škole Rudeš u Zagrebu održano je prvo ovogodišnje natjecanje u akrobatskom rock`n` roll-u. Na natjecanju je nastupilo više od tristo natjecatelja iz cijele Hrvatske.

Najmlađe natjecateljice ARRK-a “Gorica”, formacija Bubblegum, osvojile su zlato. U novoj postavi u kategoriji mini formacija 3 nastupile su prvi puta te potvrdile svoj trud i rad.

 – Uz njih na natjecanju su još nastupila i dva plesna para, Klara Krilić i Lucian Glagolić koji su osvojili osmo mjesto te Dorotea Matijević i Ernest Matković koji su se plasirali na jedanaesto mjesto u svom prvom nastupu u kategoriji mlađih juniora 2 – poručili su iz kluba.

Na natjecanju su dodijeljene i nagrade za ukupne pobjednike Kup-a RH za prošlu godinu. Formacija Superstar osvojila je drugo, a formacije All Stars i Mustre treća mjesta.

Foto: ARRK Gorica
Foto: ARRK Gorica

 – Krajem siječnja krenuli su upisi novih članova u klub, upisi će trajati do kraja veljače, te ovim putem pozivamo sve zainteresirane da nam se priključe, više informacija oko upisa možete pronaći na klupskim web stranicama (www.arrk-gorica.hr) – iz kluba su pozvali na upise.