Home Izdvojeno NAJLJEPŠA PRIČA Jutros u 10.24 u Petrovoj bolnica rodila se Tesa Kos

NAJLJEPŠA PRIČA Jutros u 10.24 u Petrovoj bolnica rodila se Tesa Kos

U nimalo ugodnim okolnostima iz Petrove u Mraclin stiže najljepša današnja priča

PODIJELITE
Foto: mraclin.hr

U nimalo ugodnim okolnostima, u danima karantene zbog koronavirusa, pa još i potresa koji je jutros dobro potresao i oštetio mnoge bolnice, a ponajviše Porodiljni odjel u Petrovoj bolnici, upravo od tamo stiže najljepša današnja priča.

U 10.24 h u Petrovoj bolnici u Zagrebu, rodila se mala Mraclinka Tesa Kos. Teška je 3310 g i duga 49 cm, a tata Marko i brat David jedva su dočekali malu Tesu i njenu majku Dijanu da ih što prije zagrle u sigurnosti mraclinskoga doma.

“Bilo je zanimljivo, prvo buđenje u pola 6, malo smo se protresli pa čekali sina da se probudi i krenuli smo za Zagreb. Nismo ni slutili što će nas tamo dočekati. Svi su bili izvan bolnice, ljudi na cestama, nevjerojatno… I onda je sve krenulo”, priča nam tata Marko koji je sve stoički podnio i bio velika podrška supruzi. Kad su stigli u Petrovu bolnicu rekli su im da odu u automobil jer zbog oštećenja nisu mogli u bolnicu. “Sjedili smo sat i pol u automobilu i onda su nas pustili u dio koji je bio priređen za porod. Sve je trajalo 45 minuta. Bilo je brzo gotovo, moja supruga i još jedna žena su rodile, valjda su se odmah oslobodile nakon što su im rekli da će roditi u gepeku”, šali se Marko.

Mama Dijana i mala Tesa već su doma, svi su na okupu sretni i zadovoljni. Najvažnije im je, kažu, da su kod kuće i na sigurnom. Njima je ovo bio dugi dan sa sretnim završetkom.

Ovim putem i mi im čestitamo, želimo dobrodošlicu maloj Tesi, a mami Dijani i tatu Marku čestitamo na hrabrosti.