Home Crna Kronika Na semaforu prišao autu 24-godišnjakinje, razbio joj vozačko staklo pa se udaljio

Na semaforu prišao autu 24-godišnjakinje, razbio joj vozačko staklo pa se udaljio

Policija nam je potvrdila da istražuje situaciju dok 24-godišnjakinja nudi novčanu pomoć za pravodobnu informaciju o nepoznatom počinitelju

PODIJELITE

Da često ne znamo tko se vozi pored nas niti na kakvu situaciju možemo naići, pokazuje i događaj koji se zbio jučer, 11. travnja u Velikoj Mlaki oko 21:30 sati.

Kako nam navodi čitateljica, došlo je do fizičkog nasrtaja muške osobe na njen automobil. Iz policije nam navode: “24-godišnjakinja je u Velikoj Mlaki u Zagrebačkoj ulici na semaforu doživjela situaciju da je nepoznati vozač izašao iz svog vozila, došao do njenog automobila i onda fizičkom snagom razbio vozačko staklo. Nepoznati počinitelj se nakon toga udaljio.

Iz policije još uvijek utvrđuju sve činjenice događaja te što je bio uzrok napada, kao i što se točno na toj lokaciji dogodilo.

24-godišnjakinja pomoć traži i putem društvenih mreža te navodi da je muškarac vozio crni Mercedes E klase, 2015. godišta. Ovo je neslužbena informacija koju policija nije potvrdila. 24-godišnjakinja također nudi novčanu nagradu za pravodobnu informaciju o počinitelju.

Foto: Čitateljica / Privatna zbirka
Objava