Home Kultura Na rasporedu u Kinu Gorica danas čak četiri filma

Na rasporedu u Kinu Gorica danas čak četiri filma

Ponešto za sebe će pronaći najmlađi i odrasli

PODIJELITE

Ako ove, još uvijek blagdanske dane, provodite na godišnjem odmoru, možda će vam se svidjeti ideja odlaska u kino. Danas su tako na repertoaru četiri filma s kojima će stariji i mlađi pronaći nešto zanimljivo za gledati.

U sklopu Zimskih praznika u Kino Gorica, danas su na rasporedu tri animirana sinkronizirana filma za djecu (ali i odrasle). Filmovi će biti prikazani u 11, 16 i 18 sati. Nakon toga, u 20 sati slijedi film Paralelne majke. Ulaznice kupite na blagajni Učilišta ili ONLINE. Ulaz za osobe starije od 16 godina je moguć uz predočenje covid potvrde. Cijena ulaznica za filmove u sklopu “Zimskih praznika” je 15 kuna.

100% Vuk, 11 sati

Freddy Lupin je poput bilo kojeg sasvim običnog četrnaestogodišnjeg dječaka … samo što nije ni običan niti je više dječak. Ima ipak četrnaest godina … A i vukodlak je! Bolje rečeno, tek će biti.

Divlji spirit, 16 sati

Lucky Prescott nije upoznala svoju pokojnu majku Milagro Navarro, neustrašivu jahačicu kaskaderku iz Miradera, malog grada na Divljem zapadu. Lucky je odrasla u gradu na istočnoj obali pod budnim okom tete Core, ali kad pretjera s opasnim nestašlucima, Cora odluči da se presele u Miradero, gdje živi Luckyin otac Jim. Lucky u početku nije oduševljena životom u pospanom gradiću, ali to se promijeni kada upozna divljeg mustanga Spirita…

Medo sa sjevera 3, 18 sati

Omiljeni medo Norm i njegovi prijatelji se vraćaju u novoj avanturi. Jin i Dexter, bivši partneri koji obnavljaju i sakupljaju kineske antikvitete, u sukobu su nakon što Jin sazna da je Dexter krao i prodavao drevne antikvitete iz muzeja. Norm obeća vratiti najcjenjeniju kinesku starinu, a u tome će mu pomoći njegovi prijatelji s kojima kreće u novu avanturu u Peking.

Paralelene majke, 20 sati

Trajanje: 120′
Režija: Pedro Almodovar
Uloge: Penelope Cruz, Rossy de Palma, Aitana Sánchez-Gijón, Milena Smit

Novi film velikog redatelja Pedra Almodovara za koji je Penelope Cruz osvojila nagradu za najbolju glumicu na filmskom festivalu u Veneciji! Dvije žene, Janis i Ana, zajedno se nalaze u bolničkoj sobi gdje svaka očekuje rođenje djeteta. Ni jedna ni druga nisu u vezi, a obje su zatrudnjele igrom slučaja. Sredovječna Janis ne žali za trudnoćom i poprilično je ushićena. Adolescentica Ana s druge se strane kaje, a usto je uplašena i traumatizirana. Nekoliko riječi koje će izmijeniti u satima čekanja do poroda između njih dvije stvorit će neočekivanu povezanost, a koja će razvojem situacije i novonastalim komplikacijama promijeniti njihove živote zauvijek.