Home Gospodarstvo Na Prvom poslovnom summitu u Zagrebu sudjeluju i velikogorički gospodarstvenici

Na Prvom poslovnom summitu u Zagrebu sudjeluju i velikogorički gospodarstvenici

PODIJELITE

Grad Velika Gorica sudionik je Prvog poslovnog summita „Gradovi i regije generatori razvoja“. Riječ je o prvom Međunarodnom sajmu investicija, industrije i usluga ove vrste u RH, koji se u partnerstvu s Gradom Zagrebom organizira na Zagrebačkom velesajmu.

velesajam3

Skup je zamišljen kao match making prilika na kojem će se povezati investicijska ponuda i potražnja, razmijeniti iskustva najbolje europske prakse i prezentirati projekti lokalnih samouprava te poduzetnika. Uz Grad, suizlagači su Kova d.o.o., zlatarska radiona Križek d.o.o., JK nautika i Radiona za izradu zupčastih i pužnih prijenosa Habuš.

akcija_skolarac5

velesajam2

Prilikom posjete sajmu gradonačelnik Dražen Barišić susreo se s veleposlanicom NR Kine Nj.E. gđom. Deng Ying. Tom prilikom razmijenjene su informacije o pokrenutoj suradnji između Grada Velike Gorice i Okruga Fengtai. Veleposlanica je izrazila podršku projektu, a nastavak razgovora uslijedit će na službenom prijemu u Velikoj Gorici.

– Gradonačelnik će sutra sudjelovati i na Međunarodnoj konferenciji „Hrvatski gradovi i općine – energetska obnova kao izazov“ na kojoj je govoriti o iskustvima i pozitivnim primjerima našega grada – najavljuju iz gradske uprave.