Home Izdvojeno Na platno goričkog kina stižu “Power Rangers” i “Chips”

Na platno goričkog kina stižu “Power Rangers” i “Chips”

PODIJELITE
Foto: Dario Drvodelić

Još danas u Kinu Gorica pogledati možete filmove “Škrtica” te “Ljepotica i zvijer”. Već sutra, na platnu goričkog kina, prikazivat će se novi filmski naslovi – “Chips” i “Power Rangers”.

“Power Rangers” je akcijski znanstveno-fantastični film koji je namijenjen djeci starijoj od 12 godina. Režirao ga je Dean Israelite, a glavne uloge tumače Elizabeth Banks, Bryan Cranston i Dacre Montgomery.

– Znanstveno fantastični film nastao prema akcijskoj televizijskoj seriji o pet superjunaka prati priču o pet običnih tinejdžera, koji moraju postati neka vrsta superheroja kada saznaju da je njihov mali grad Angel Grove na rubu uništenja jer mu prijeti invazija izvanzemaljaca – radnju filma opisuju u Kinu Gorica.

Film se može pogledati u četvrtak, petak, subotu i utorak u 18 sati te u nedjelju u 18 sati i 30 minuta.

“Chips” je akcijska komedija namijenjena osobama starijima od 15 godina. U trajanju od 100 minuta režirao ju je Dax Shepard, a glavne uloge tumače Michael Pena, Dax Shepard i Jessica McNamee.

– Baker i Ponch dva su srednjovječna policajca su se upravo prijavila da patroliraju Los Angelesom i to iz posve različitih razloga – Baker je bivši profesionalni vozač motora koji pokušava spasiti svoj brak, a Ponch samouvjereni agent na tajnom zadatku – radnju filma opisuju u Kinu Gorica.

Film je na rasporedu u četvrtak, petak, subotu i utorak u 20 sati te u nedjelju u 20 sati i 30 minuta.