Home Izdvojeno “Škrtica” i “Ljepotica i zvijer” stižu u goričko kino

“Škrtica” i “Ljepotica i zvijer” stižu u goričko kino

PODIJELITE
foto: Ilustracija

Ovog petka u Kino Gorica stižu dvije nove kino projekcije – “Ljepotica i zvijer” i “Škrtica”.

“Ljepotica i zvijer” (Beauty and the Beast ) je obiteljski, fantazijski film koji je u trajanju od 132 minute režirao Bill Condon. Glavne uloge tumače Emma Watson, Dan Stevens, Luke Evans, Kevin Kline. Film se može pogledati u sinkroniziranoj verziji i verziji s prijevodom.

– Ljepotica i zvijer fantastično je putovanje Belle, pametne, lijepe i samostalne djevojke koju Zvijer zarobi u svom dvorcu. Unatoč svojim strahovima, Belle se sprijatelji sa začaranim osobljem te uviđa plemenito srce i istinskog princa koji se kriju iza strašnog izgleda – radnju filma opisuju u Kinu Gorica.

Film se može pogledati u petak, ponedjeljak, utorak i srijedu u 18 te u nedjelju u 18 sati i 30 minuta.

“Škrtica” (Radin) je komedija koju je u trajanju od 89 minuta režirao Fred Cavaye. Glavne uloge tumače Dany Boon, Laurence Arne i Noemie Schmidt.

– Talentirani, četrdesetogodišnji violinist François Gautier je ekstremno škrt! Nema društveni život, a njegov jedini prijatelj je bankar. Međutim, njegov život se iznenada promijeni kada u njegov život uđe šesnaestogodišnjakinja Laura, koja tvrdi da je njegova kći – ukratko radnju filma opisuju u goričkom kinu.

Film je na repertoaru u petak, ponedjeljak, utorak i srijedu u 20 sati i 30 minuta te u nedjelju u 21 sat.