Home Vijesti Mladež HDZ-a Zagrebačke županije izabrana za najbolju županijsku organizaciju Mladeži

Mladež HDZ-a Zagrebačke županije izabrana za najbolju županijsku organizaciju Mladeži

Nagrada se dodjeljuje zbog predanog rada i zalaganja, poduzetih aktivnosti i prepoznatosti angažmana na lokalnoj i nacionalnoj razini

PODIJELITE

Mladež Hrvatske demokratske zajednice (MHDZ) Zagrebačke županije na održanom 4. Nacionalnom danu Mladeži u Bjelovaru osvojila je nagradu za najbolju županijsku organizaciju u protekloj godini.

Nagrada za najbolju županijsku organizaciju već tradicionalno se dodjeljuje zbog predanog rada i zalaganja, poduzetih aktivnosti i prepoznatosti angažmana na lokalnoj i nacionalnoj razini. Predsjednik Županijske organizacije Mladeži Zagrebačke županije Leon Lukinić zahvalio se vodstvu Mladeži na nagradi.

Pred više od dvjesto uzvanika, međunarodnih gostiju i članica i članova Mladeži, okupljenima su se obratili predsjednik HDZ-a Andrej Plenković, predsjednik Mladeži HDZ-a Maksimilijan Šimrak, član Predsjedništva HDZ-a Gordan Jandroković te domaćini – predsjednik HDZ Bjelovarsko-bilogorske županije Miro Totgergeli i predsjednik HDZ Bjelovar Marko Marušić.

U sklopu Nacionalnog dana održano je predavanje predstojnika Ureda Predsjednika HDZ-a Marka Milića ‘Izazovi medijske komunikacije u medijskom dobu’ te panel rasprava ‘Hrvatska na pragu pune europske integracije’.