Home Gospodarstvo Meridian 16 u siječnju dobiva suvremeni logističko-distributivni centar

Meridian 16 u siječnju dobiva suvremeni logističko-distributivni centar

Riječ je o tvrtki cargo-partner koja nudi uslugu međunarodnog i domaćeg prijevoza robe, logistike, špedicije, carinjenja i skladištenja

PODIJELITE
Foto: Cargo-partner

U siječnju 2022. otvara se novi, moderni logističko-distributivni centar u Velikoj Gorici u sklopu poslovne zone Meridijan 16. Riječ je o tvrtki cargo-partner koja nudi uslugu međunarodnog i domaćeg prijevoza robe, logistike, špedicije, carinjenja i skladištenja. S novim modernim logističkim centrom u koji je uloženo preko 4,5 milijuna kuna najsuvremenije opreme i sustava za skladišno poslovanje, svojim klijentima nude ne samo skladište, već i potpuno integrirana logistička rješenja prilagođena potrebama klijenata.

Uz mogućnost skladištenja na 12.900 m² ovaj centar uz suvremene sustave za kontrolu temperature i ventilacije osigurava idealne uvjete skladištenja. Za osiguranje robe visoke vrijednosti, postavljena je i visoka protuprovalnost. cargo-partner Hrvatska je ISO certificiran i pruža visoke standarde kvalitete i učinkovito carinsko posredovanje. Logistički centar posluje prema smjernicama HACCP certifikata i omogućuje skladištenje robe za koju su potrebne veterinarske dozvole.

Uz uslugu skladištenja, popraćenu kompletnim skladišnim poslovanjem, pružaju međunarodni i domaći cestovni prijevoz robe uz paletnu i paketnu distribuciju, potpunu logistiku i carinsko posredovanje te osiguranje prijevoza robe. Njihov tim ovlaštenih carinskih stručnjaka osigurava da se usluga carinskog posredovanja za uvoz ili izvoz robe obavlja pravilno i pravodobno.

Meridian 16 je inače jedna od najvećih poslovnih zona i privatnih investicija u Hrvatskoj. Prostire se na više od milijun četvornih metara te je zbog neposredne blizine zračne luke Franjo Tuđman, približnih 20 minuta od centra Zagreba i izravne veze s autocestom A11, zanimljivo područje za mnoge domaće i strane logističke tvrtke.