Home Sport Maratonci se s Ekipnog prvenstva Hrvatske vratili s odličnim rezultatima

Maratonci se s Ekipnog prvenstva Hrvatske vratili s odličnim rezultatima

Najbolji plasman imale su kadetkinje koje su osvojile drugo mjesto na pobjedničkom postolju, a juniorke su završile kao ukupno treće plasirane

PODIJELITE

Ove subote se u Varaždinu održalo Ekipno Prvenstvo Hrvatske u krosu. Atletska škola Maraton kluba Velika Gorica nastupila je s rekordnih sedam ekipa i 28 natjecatelja.

Najbolji plasman imale su kadetkinje koje su osvojile drugo mjesto na pobjedničkom postolju, a juniorke su završile kao ukupno treće plasirane. Seniori su na 12 km završili kao ekipno 10. mjesto, mlađi juniori i mlađe kadetkinje – ekipno 7. mjesto, mlađe juniorke – ekipno 6. mjesto, mlađi kadeti – ekipno 4. mjesto. “Odličan rezultatski kontinuitet na visokoj razini cure su održale zahvaljujući ustrajnim radom i svakodnevnim napornim treninzima.”, navode iz Maraton kluba.

Završno, u muškoj konkurenciji su zauzeli 9. mjesto od 29 muških ekipa, a ženska ekipa je završila na 5. mjestu od 27 ženskih ekipa. Sveukupno gledano u muškoj i ženskoj konkurenciji skupa, Atletska škola kao tim zauzima izvanredno 6. mjesto od 31 ekipe, što Klubu donosi nova 53 boda.

Brojnim nastupom članova Atletske škole svih uzrasni kategorija, Maraton klub Velika Gorica ustrajno provodi i promovira svoje geslo „atletika za sve”, kojim „kraljicu sportova” želi približiti našim sadašnjim i budućim članovima osim kroz treninge, uključivanjem i u velik broj službenih natjecanja.“, dodaju iz Kluba. Čestitke svim našim članovima na odličnim rezultatima.

Ukupni rezultati i popis atletičara koji su sudjelovali možete pronaći OVDJE.