Home Gospodarstvo Za manje od mjesec dana otvara se najveći outlet centar u Hrvatskoj

Za manje od mjesec dana otvara se najveći outlet centar u Hrvatskoj

U novom outlet naselju, koji se proteže na više od 15 000 kvadratnih metara, posjetitelji će moći uživati u šetnji hrvatskim regijama.

PODIJELITE
foto: Kronike Velike Gorice/Arhiva

Novi Designer Outlet Croatia, pored robne kuće IKEA u Rugvici, svoja će vrata otvoriti u četvrtak 7. lipnja u 17 sati, piše poslovni.hr. U novom outlet naselju, koji se proteže na više od 15 000 kvadratnih metara, posjetitelji će moći uživati u šetnji hrvatskim regijama.

– Kako niti jedno svečano otvorenje ne može proći bez dobre zabave, pripremili smo vam koncert kraljice estrade i velike zaljubljenice u modu – Severine – najavili su iz Designer Outleta Croatia.

Na dan otvorenja, nova outlet destinacija za kupovinu ponudit će više od 100 modnih i lifestyle brandova po 30 do 70% nižim cijenama u odnosu na redovne maloprodajne cijene. Modni i lifestyle brandovi bit će otkriveni na internetskoj stranici Designer Outlet Croatia netom prije otvorenja. Većina brandova ponudit će modu za žene, muškarce i djecu, uključujući odjeću, obuću i dodatke, kao i opremu za sport i rekreaciju na otvorenom.

Svi koji se vole igrati i uzbuđeno iščekuju otvorenje, mogu se već sada pridružiti VIP klubu Designer Outlet Croatia te prijaviti na sudjelovanje u velikoj nagradnoj igri povodom otvorenja na internetskoj stranici Designer Outlet Croatia. S malo sreće, moguće je osvojiti walk-in ormar s odjećom u vrijednosti od 30 000 kuna, sedmodnevno krstarenje Mediteranom za dvoje, te poklon bonove, kao i druge vrijedne nagrade.

Investicija je vrijedna 88 milijuna eura i u drugoj fazi obuhvaćat će izgradnju dodatnih 10000 kvadratnih metara. Riječ je zajedničkom pothvatu tvrtke IKEA Centres i švicarskog Mutschler Outlet Holding AG, koje već surađuju u projektu Designer Outlet Algarve u Portugalu. Nad oba dizajnerska outleta upravljat će konzultantska tvrtka iz Austrije, ROS Retail Outlet Shopping, jedan od vodećih europskih upravitelja outleta.