Home Rekreacija Ljeto puno sportske zabave: Klokan sport poziva na upise u dječji kamp

Ljeto puno sportske zabave: Klokan sport poziva na upise u dječji kamp

Kamp počinje 1. srpnja, a evo kako se prijaviti

PODIJELITE
Foto: Klokan sport

Klokan sport po treći put i ove godine organizira dječji ljetni kamp s raznovrsnim sportskim sadržajima koji započinje 1. srpnja i provodit će se u tri ciklusa po pet dana. Kamp je namijenjen djeci od 7 do 14 godina, a prijave su moguće putem maila na adresu klokansport@gmail.com (prijave vrše roditelji).

Navode kako očekuju mnogo zabave, rekreacije, trčanja, skakanja, sportskih igara, smijeha i lijepih uspomena. Program kampa uključuje četiri dana kupanja i malu školu plivanja, razne sportove na otvorenom poput hokeja na travi, streličarstva, boćanja, nogometa i odbojke, tenis na terenima TK iTeam VG, vođene igre u pješčanoj Areni VG, grupne elementarne igre i sportske igre u dvorani, jednodnevni izlet na Ključić Brdo mini-busom, paintball za djecu stariju od 7 godina, te diplome za sudjelovanje i fotografije s kampa. Osigurani su ručak i svježa voćna užina.

Kamp će se održavati na brojnim lokacijama u Velikoj Gorici, od ponedjeljka do petka, u terminima od 1. do 5. srpnja, 8. do 12. srpnja i 15. do 19. srpnja, od 8 do 16 sati.

Pridružite nam se za nezaboravno iskustvo i najzabavnije ljeto 2024. godine! Prijave su otvorene na mail klokansport@gmail.com na koji trebate napisati ime djeteta, dob i željeni termin. Više informacija možete pronaći na web stranici www.uzsr-klokansport.hr, a aktualna zbivanja pratite na Facebooku, Instagramu i TikToku.