Home Izdvojeno KUPUJMO DOMAĆE: Dođite na 2. Gospodarski sajam i VG Craft festival

KUPUJMO DOMAĆE: Dođite na 2. Gospodarski sajam i VG Craft festival

Na platou oko Muzeja Turopolje svoje će proizvode predstaviti26 velikogoričkih obrtnika, a tu su i radionice, koncert..

PODIJELITE
Foto: Arhiva / Kronike Velike Gorice

U sklopu 19.Gastro Turopolja jučer se otvorio i 2. Gospodarski sajam koji će potrajati do nedjelje, 11. listopada, a ponudit će proizvode i rukotvorine domaćih obrtnika i izlagača.

Na platou oko Muzeja Turopolje svoje će proizvode predstaviti
26 velikogoričkih obrtnika. U ponudi su proizvodi od meda, sirevi, domaći kolači, likeri, šamponi, kozmetika, te drugi suveniri, rukotvorine, nakit, ukrasi, dekoracije od umjetnog cvijeća, voće, povrće te drugi proizvodi.

Sve izlagače možete pronaći OVDJE.

Počeo i VG Craft festival

Jučer je startao i 4. velikogorički craft festival na kojem sudjeluje sedam pivara s više od 17 stilova pive. U Goricu tako stižu Pivovara Hrvačić, Pivovara Mlinarica, Crafter’s Pivovara, Lepi Dečki Brewery, Devetka, Varaždinsko pivo i Medvedgrad Pivovara. Koncert će danas održati grupa Retrodukcija, a pivo će se prvi put na jednoj goričkoj manifestaciji točiti u višekratnim plastičnim čašama.

EKO kutak “Ne VGtiraj, nego recikliraj”

Spreman je i eko kutak koji će ponuditi radionice izrade kozmetike ili kućnog komposta, čeka vas i predstava “Uzbuna u Plastičnom carstvu” te nekoliko humanitarnih akcija, a do nedjelje traje i Gastro tjedan u kojem velikogorički ugostitelji nude vrhunske specijalitete po pristupačnim cijenama.

Čitav program možete pronaći OVDJE.