Home Kultura KUD Gradići priprema tradicionalni koncert za kraj godine

KUD Gradići priprema tradicionalni koncert za kraj godine

S obzirom na epidemiološke mjere, koncert je namijenjen članovima obitelji i prijateljima KUD-a

PODIJELITE

Ovog četvrtka, 30. prosinca, u Gradićima će se održati koncert KUD-a Gradići u Društvenom domu. Riječ je o koncertu za kraj godine na kojem će nastupati sve sekcije kulturno umjetničkog društva. Kako nam govori predsjednica KUD-a Gradići, Gordana Kovačić, ovaj koncert već tradicionalno održavaju svake godine no inače se održava prije Božića.

Ove godine, s obzirom na epidemiološke mjere, koncert je namijenjen za prijatelje KUD-a i članove obitelji te je ulaz moguć samo s maskama. Također će biti i ograničen broj posjetitelja. Kako bi bili u skladu s mjerama, čak su skratili točke koje će predstaviti publici. “Izvest će se točke Rožanca, Splita i Zagorja, tamburaška intermezza, dječja sekcija i pjevačka. No skratili smo i prilagodili točke. Tako neke točke ne plešemo cijele već samo segmente.”, govori nam Gordana Kovačić.

Koncert će biti u kraćem obliku nego što je inače poznato za KUD Gradići, no kako navodi Kovačić, najviše im je važno da ima aktivnosti. “Konačno smo se nakon godinu i pol dana pokrenuli, okupili se. Ima nas i željni smo rada, dalje biti u društvu i biti ponovno aktivni.”, zaključuje.