Home Velikogoričani na djelu KUD Gradići organizira humanitarni blagdanski koncert za “Andrejevo putovanje”

KUD Gradići organizira humanitarni blagdanski koncert za “Andrejevo putovanje”

Andrej, mladić s Down sindromom i njegova majka Anita su iz Gradića, a ovo je dodatna prilika da im se pomogne

PODIJELITE

U srcu Gradića, zajednica se ponovno ujedinjuje radi plemenite svrhe kako bi pružila podršku mladom Andreju i njegovoj hrabroj mami Aniti koji stižu upravo iz Gradića. Pisali smo o njihovoj situaciji zbog koje je i VG Legacy pokrenuo akciju. Andrej od rođenja ima Downov sindrom, ali i teška fizička i mentalna oštećenja zbog epileptičnih napada sindroma West. Prije sedam godina Andrej je ostao bez tate, dok je mami Aniti prije godinu dana otkriven karcinom.

KUD Gradiće sada organizira blagdanski koncert za “Andrejevo Putovanje” na kojem će gosti biti FA Turopolje i VIS Danice. Ova humanitarna inicijativa ima za cilj prikupiti dovoljno sredstava kako bi Andrej dobio adekvatno vozilo i rampu za invalidska kolica, čime će mu se znatno olakšati svakodnevna mobilnost.

Zajednica poziva sve svoje članove da se pridruže ovom nesebičnom činu. Svi koji žele doprinijeti mogu to dati dobrovoljni prilog na ulazu, a uz to postoji mogućnost izravne uplate donacija na sljedeći račun:

Primatelj: Anita Skrbin IBAN: HR6023400093511188659 Opis plaćanja: “Andrejevo putovanje”

Andrejeva majka Anita, neumorno izražava svoju ljubav i vjeru u zajednički uspjeh ove akcije. “Samo je ljubav jača od svega”, ističu dodajući riječi mame Anite: “Nosila bih ga na leđima, ne bi mi bilo teško. On nije moje breme, on je moj blagoslov.”

Koncert će se održati 28. prosinca s početkom u 19:30 sati.